SÅDAN LYKKES DU OG DIT TEAM

OGSÅ MED DET VIRTUELLE SAMARBEJDE

GRATIS WEBINAR OM EFFEKTIV ONLINE LEDELSE OG TEAMSAMARBEJDE I PRAKSIS 

Få inspiration til at facilitere online workshops, skabe en god online arbejdskultur og styrke relationernei teamet

Tirsdag d. 5. Maj kl. 09:00 - 10:00

DET FÅR DU UD AF WEBINARET


Når du har deltaget i webinaret, er du blevet klogere på følgende:

  • Hvordan samler du teamet – og får alle involveret, hørt og med?
  • Hvad kan du gøre for at sikre arbejdsglæde, fælles fokus og større flow og effekt i teamet online?
  • Hvilke online-værktøjer bruger vi og vores kunder til kommunikation, planlægning, præsentationer og workshops online?
  • Hvilken arbejdsgang anbefaler vi til alt arbejde – og hvorfor fungerer den særligt godt online?
  • Hvad skal du især være opmærksom på som synlig online leder?

EFTER WEBINARET FÅR DU


Efter webinaret sender vi dig en række input, som du kan omsætte til konkret praksis med det samme:

  • Et samlet overblik over vores anbefalinger fra sessionen, herunder persontyper og kommunikation
  • Anbefalede online værktøjer, der understøtter dig bedst som leder
  • To konkrete ritualer, du bør sætte i gang straks
 
 
 
Tirsdag d. 5 maj kl. 09:00
Skriv mig op til næste webinar (Dato følger)
 
 

Når du tilmelder dig giver du samtidig dit samtykke til, at dine kontaktoplysninger bliver opbevaret, sådan at PROiMPACTIVE kan kontakte dig med mere information om bedre ledelse

TILMELD DIG HER

WEBINARET ER FOR DIG DER


Er teamleder eller afdelingsleder og søger inspiration og viden om velfungerende synlig online ledelse.


Det kan også være, at du er leder eller medlem af et mindre team, som har brug for input til online-systemer, der kan give jer overblik over teamets opgaver, prioriteringer og fælles fokus, så I kan fortsatte jeres daglige arbejde effektivt.

 

PÅ WEBINARET MØDER DU

På dette gratis webinar til inspiration og videndeling møder du Bo Attrup – grundlægger og leder af PROiMPACTiVE – og Mette Ustrup – mentor og træner i PROiMPACTIVE.


Bo har +25 års erfaring som leder i komplekse organisationer og har arbejdet globalt fra Danmark i alle årene – med kunder, kolleger og/eller medarbejdere i en anden landsdel eller på et andet kontinent. Bo har stået i spidsen for sammenhængende organisationsudvikling hos bl.a. KMD, Fourth i London og senest Rigshospitalet.

 

Mette gennemfører udviklingen af innovationsledelse, sammenhængende ledelse og teamsamarbejde på Rigshospitalet. Dette har blandt andet medført, at deres arbejdsgange blot fortsætter online.

EFFEKTIV ONLINE LEDELSE: VI DELER VORES ERFARING

Lige nu har de fleste teams flyttet arbejdet hjem – og efterladt noget af fællesskabet på kontoret. Det truer effekten af arbejdet, fordi vi er vant til at arbejde sammen – samme sted.


Men hvordan arbejder dit team sammen, når vi er isolerede? Hvordan sikrer du klare forventninger til dine medarbejdere, effektive teamprocesser og ikke mindst fortsat arbejdsglæde, selvom I ikke er sammen? Og hvordan holder I overblik, fokus og momentum i det igangværende arbejde?


På dette webinar giver vi dig inspiration og praktiske tips til, hvordan du leder dit team effektivt fra afstand, så I kan fortsatte samarbejdet, hvor I slap.

 

Vi fokuserer på online facilitering af møder og workshops, relationer til hinanden på afstand og et fælles fokus for hele teamet.

Derudover giver vi et indblik i, hvordan I får størst udbytte af Microsoft Teams, og hvordan I bedst organiserer processerne i jeres virtuelle team.


Og så deler vi vores erfaringer fra bl.a. Rigshospitalet, hvor vi aktuelt står for innovationsledelse, sammenhængende ledelse og digitalt teamsamarbejde i forbindelse med etableringen af BørneRiget. I en Corona-ramt hverdag betyder det nemlig, at innovationsholdet arbejder uændret videre, selvom hele teamet er hjemme.

OM PROIMPACTIVE


PROiMPACTiVE arbejder med transformation og træning af komplette organisationer. Vores mål er at skabe sammenhængende ledelse med fokus og flow på tværs af porteføljer og organisationen.

 

Vi udvikler organisationer i praksis både nationalt og internationalt på tværs af brancher. I det arbejde har vi opbygget stor erfaring med effektive processer og effektfulde virkemidler til udvikling af ledelse og teamsamarbejde – uanset om jeres teams arbejder fysisk sammen eller virtuelt på afstand. I disse nye tider tilbyder vi den viden til alle, der kan bruge den, i regi af vores online-enhed ”TeamFokus”.

by

PROiMPACTiVE - der står bag TeamFokus - har hjulpet adskillige teams og hele organisationer i DK og UK med at skabe sammenhængende ledelse med ”Fokus og Flow”.


Med TeamFokus har vi blot gjort en lille del af vores løsning tilgængelig for endnu flere – så vi alle kan arbejde sammen – på afstand!  Vi har prøvet det mange gange før – og vi lykkes altid!

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes